Rezervoni udhëtimin tuaj

ADDO është mënyra më e zgjuar për të udhëtuar. Një prekje në celularin tuaj dhe një makinë vjen direkt tek ju. Shoferi juaj e di saktësisht se ku ndoheni ju dhe se ku duhet të shkojë me ju.

Zgjidhni si të paguani

Ju mund paguani me para në dorë (KESH) direkt pasi të arrini në destinacionin tuaj,ose paguani (online) me Kartë Krediti/Debiti. Me ADDO zgjedhja është e juaja.

Vlerësoni shoferin tuaj

Vlerësoni shoferin tuaj me yje dhe jepni përshtypjet tuaja për udhëtimin tuaj. Opinionet tuaja na ndihmojnë të bëjmë përmirësojmë çdo ditë e më shumë udhëtimet tuaja.

Udhëtimet përshtaten sipas kërkesave dhe buxhetit tuaj
Udhëtime luks apo të thjeshta?