ADDO i duhen bashkpunëtor si ju.

Bëhu shofer me ADDO dhe fito te ardhura si punonjës i lirë. Fito para duke ndarë rrugën me makinën tuaj personale me pasagjerët që kërkojne udhëtime. Bëhu shef i vetes duke fituar para kuir ju keni kohën tuaj të lirë